Az aperolos és a camparis spritz után most itt egy igazán különleges verzió Nathan O’Neilltől, a Beefeater 24 Global Bartender Competition tavalyi nyertesétől. A Juniperus (ez a boróka latin megfelelője, utalva az alapszesz jellegzetes alkotóelemére) igazából egy speciális Gin Tonic, bázisitala pedig a Beefeater 24, melynek különlegességét a japán szencsa tea és a kínai zöld tea ízvilága adja, a szám pedig az egész napos áztatási folyamatra utal.



ÖSSZETEVŐK:
40 ml Beefeater 24
20 ml frissen facsart citromlé
10 ml cukorszirup
10 ml Cointreau
5 ml Campari
Tonik a feltöltéshez

POHÁR:
Nagy vörösboros vagy goblet.

ELKÉSZÍTÉSE:
Töltsük az összetevőket koktéljéggel teli vendégpohárba, majd óvatosan keverjük meg bárkanállal.

DÍSZÍTÉSE:
Grapefruit szelet, málna, gránátalma mag.



Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!