A Koktél Blog is meghívást kapott a Jӓgermeister háromnapos mesterkurzusára, melynek első felvonásán a szakmai körökben jól ismert Dez O’Connell tartott előadást a gyomorkeserűkről, ezen belül persze a Jӓgerről is. Ennek keretében Dez bemutatott jónéhány kevert italt is a résztvevők számára, melyek közül az egyik nagy kedvenc a kiváló harmóniával, remek textúrával rendelkező Jӓger Fizz volt.


ÖSSZETEVŐK:
40 ml Jӓgermeister
20 ml frissen facsart citromlé
15 ml cukorszirup
1 db tojás fehérjéje
1 öntet Bitter Truth Chocolate Bitters
Szódafeltöltés

POHÁR:
Pezsgős flőte.

ELKÉSZÍTÉSE:
Az első négy összetevőt először szárazon (azaz jég nélkül), majd koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben és szűrjük egy előhűtött flőtébe. Ezt követően húzzuk fel szódával az italt és adjuk hozzá a csokoládé bittert.

DÍSZÍTÉSE:
Citromspirál.



Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!