A Koktél Blog történetében a harmadik, összességében véve pedig már a hatodik KávéBár Bazárt rendezik meg most hétvégén a fővárosban. Az ország egyik legnagyobb italos rendezvényén a kávé mellett most is komoly szerepet kapnak a borok, a párlatok és persze a koktélok is. KávéBár Bazár 2015.



A rengeteg kiállító mellett már megszokott, hogy számos versenynek is otthont ad Budapest egyik legimpozánsabb szállodája: kávés oldalról az Aeropress Magyar Bajnokság és a Latte Art Throwdown; boros témakörben a Magyar Sommelier Bajnokság; míg a koktélok terén a Magyar Koktél és Flair Bajnokság lesz terítéken.

Persze a standokon kívül tematikus kóstolókon és előadásokon is részt vehetnek a látogatók: Dr. Csernus Imre pszichiáter ezúttal nem a párkapcsolati problémákról, hanem sajátmárkás kávéjáról és a társaival közös pincészetéről fog mesélni; Kaido Laanet konyakszakértő a Maxime Trijol márkát mutatja be; Los Péter, a Bar Pharma bartendere a rumokról tart előadást és vezetett kóstolót; Márton János pálinkamester pedig érlelt pálinkákat kóstoltat. A boros vonalat erősíti majd ifj. Szepsy István mádi borász; az óvilági forró csokoládékról Szántó Tibor csokoládémester tart bemutatót, a kávékedvelők az Illycaffé olaszországi képviselőjének előadásán és a barista bajnokok cuppingolásán élhetik ki szenvedélyüket.



KávéBár Bazár 2015
Időpont: 2015. február 21 – 22.
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest***** (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)
További információk: kaveforum.hu



Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!