Az idén 150 éves Martini ünnepi kampányának középpontjában a Royale koktélok állnak, melyekben a habzóbor a közös nevező, amit Martini Biancóval (édes fehér vermut) vagy Martini Rosatóval (roséból készült vermut) és valamilyen citrussal (lime vagy narancs) kell összehozni.


A szerencse nem véletlen, a szerencse hozzáállás kérdése.



MARTINI ROYALE BIANCO

Összetevők:
70 ml Martini Bianco
70 ml Martini Prosecco
7 ml frissen facsart limelé

Pohár:
Vörösboros.

Elkészítése:
Facsarjunk 7 ml limelevet egy vörösboros pohárba, töltsünk rá 70 ml Martini Biancót, adjunk hozzá koktéljeget, majd töltsünk hozzá 70 ml Martini Proseccót és óvatosan keverjük meg.

Díszítése:
Limecikk és mentaág.



MARTINI ROYALE ROSATO

Összetevők:
70 ml Martini Rosato
70 ml Martini Prosecco
Frissen facsart narancslé

Pohár:
Vörösboros.

Elkészítése:
Facsarjuk egy narancscikk levét egy vörösboros pohárba, töltsünk rá 70 ml Martini Rosatót, adjunk hozzá koktéljeget, majd töltsünk rá 70 ml Martini Proseccót és óvatosan keverjük meg.

Díszítése:
Narancscikk.



Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!